دوشنبه ٠١ ارديبهشت ١٤٠٤

صفحه اصلی > نمایش اخبار 
اخبار > آغاز به کار سیزدهمین سمینار الکتروشیمی، انجمن شیمی ایران


  چاپ        ارسال به دوست

آغاز به کار سیزدهمین سمینار الکتروشیمی، انجمن شیمی ایران

همایش دوسالانه الکتروشیمی، انجمن شیمی ایران با حضور اساتید برجسته دانشگاه های بوشهر و کشور، دانشجویان و کارشناسان صنعتی  در اسالن اجتماعات دانشکده نفت، گاز و پتروشیمی دانشگاه خلیج فارس صبح امروز چهارشنبه آغاز بکار کرد.

در ابتدای این سمینار دکتر عبدالمجید مصلح رییس دانشگاه خلیج فارس، ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در این همایش از لزوم تربیت نیروی انسانی متخصص در این حوزه متناسب با نیاز روز گفت: درخصوص نسبت دانش آموختگان با بازار کار در شرایط خوبی بسر نمی بریم و اکنون بیشتر فارغ التحصیلان دانشگاهی شرایط جذب بازار کار را ندارنند.

رییس دانشگاه خلیج فارس افزود: رویکرد دانشگاه ها به این حوزه از علوم نیازمند بررسی است و همه می دانیم اتفاقاتی افتاده که آثارش را همگان بر آن واقفیم. ایشان به آسیبهای جدی در عدم برنامه ریزی در آموزش عالی کشور اشاره کرد و ادامه داد: ما در حوزه آموزش عالی به عدم تناسب عرضه و تقاضا روبرو هستیم و  باید جهت گیری آموزش عالی در پذیرش و جذب دانشجو تغییر جدی کند.

   در ادامه دکتر مصلح یادآورشد: ما نیازمند مشارکت رشته  الکتروشیمی با دیگر حوزه های علوم  جهت کارآفرینی هستیم، اکنون در رشته های علوم پایه دستاوردهای خوبی داریم که به مرحله تجاری سازی و عرضه به بازار رسیده اند. ما بخاطر شرایط اقتصادی، صنعتی مجاورت با  دریا و محیط زیستی وضعیت خاصی  در  خوردگی داریم. لذا این مساله شرایطی را ایجاد کرده است که رویکردمان را در فعالیتهای نوآورانه و کارآفرینی تقویت کنیم و امیدواریم بتوانیم در این حوزه ها به دستاورهای علمی و تکنولوژیکی خوبی  برسیم.

    در ادامه این برنامه دکتر تماری دبیر اجرایی این همایش ضمن خیر مقدم به مدعوین گزارشی از روند برگزاری این همایش ارایه کرد، ایشان بیان داشت: در این سمینار 120 مقاله از دانشگاه های مختلف کشور رسیده است که پس از داوری 105 اثر پذیرفته شد. ایشان ادامه داد این همایش تا عصر پنج شنبه همین هفته ادامه دارد. و در برنامه های جانبی  این همایش، سه کارگاه خوردگی، کارگاه تخصصی الکتروشیمی و کارگاه کارافرینی برگزار خواهد شد.

    دبیر اجرایی این سمینار افزود: از محورهای این همایش می توان به  الکتروشیمی تجزیه ای، نانوالکتروشیمی، سنتز الکتروشیمیایی، الکتروشیمی و تبدیل انرژی ذخیره، بیو الکتروشیمی، سنتیک، مکانیسم و ترمودینامیک واکنشهای الکتروشیمی، الکتروشیمی صنعتی، الکتروشیمی محاسباتی و خوردگی اشاره کرد.


٠٩:٥٧ - چهارشنبه ٨ اسفند ١٣٩٧    /    شماره : ٢٣٢٤    /    تعداد نمایش : ٦٩٩







ساختار و مراکز دانشگاه

خدمات الکترونیک

لینک های مفید

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت به دانشگاه خلیج فارس تعلق دارد.
آخرین بروز رسانی دی ماه 1397