صفحه اصلی > دانشگاه در رسانه 
اخبار > معاون وزیرعلوم:درپسا برجام شرایط ارتباط بادانشگاه های پیشرفته مهیاست


  چاپ        ارسال به دوست

معاون وزیرعلوم:درپسا برجام شرایط ارتباط بادانشگاه های پیشرفته مهیاست

بوشهر-ایرنا- معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیات و فناوری گفت: در پسا برجام شرایط ارتباط بادانشگاه های کشورهای پیشرفته مهیاست و این موضوع در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفته است.

وحید احمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا در بوشهر افزود: با ظرفیت ایجا شده در پسا برجام ارتباط با دانشگاه های خوب منطقه و همچنین کشورهای پیشرفته اروپایی و آسیای میانه در اولویت کاری حوزه ارتباطات پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیات و فناوری است.
احمدی گفت: تاکنون از طریق تفاهم نامه های منعقد شده بین وزارت علوم و کشورهایی همچون ایتالیا، فرانسه، المان، اتریش، فنلاند، افریقای جنوبی و قزاقستان زمینه برقراری ارتباط دانشگاه های کشور با دانشگاه کشورهای یاد شده فراهم شده و از ظرفیت ها آنان استفاده می شود.
وی ادامه داد: توجه به رسالت دانشگاه ها برای رفتن به سمت دانشگاه کارآفرین و نسل سوم مورد تاکید جدی وزارت علوم است.
احمدی عنوان کرد: در این راستا مقرر شده برنامه ای تیهه شود که افراد فارغ تحصیل مقطع های تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا با خروج از دانشگاه ها نقش آفرین بوده و با کارآفرینی زمینه اشتغال دیگران را فراهم کنند.
وی در ارتباط با برنامه های انجام شده در زمینه توسعه مراکز رشد نیز گفت: برنامه هایی که در این دو سال برای توسعه مراکز رشد و پارک های علم و فناوری وجود داشته با هدف فراهم کردن زمینه ارتباط آنها با دانشگاه ها و صنعت بوده است.
احمدی یادآور شد: به دنبال این مهم از طریق قراردادهای منعقد شده بین وزارت علوم و وزارت های نفت، صنعت، معدن و تجارت، نیرو، وزارت جهاد کشاورزی و دفاع زمینه های برقراری ارتباطی مناسب برای ماموریت گرا شدن تحصیلات دانشگاه ها و کارآفرینی آنها فراهم خواهد شد.
وی اظهار کرد: برای نحوه حمایت دانشگاه ها از حضور اساتید در شرکت های دانش بنیان نیز آئین نامه ای در دست تهیه است و براساس قوانین و دستورالعملی مشخص از سوی وزارت علوم ابلاغ خواهد شد.
معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیات و فناوری در ارتباط با میزان بودجه پیش بینی شده برای دانشگاه های دولتی در سال 95 گفت: در چند سال گذشته اعتبارات ارزی و ریالی مورد نیاز دانشگاه ها برای تامین نیازهای آنها کافی نبوده و مهم ترین نیازها تامین تجهیزات بوده که مقرر شده در سال آینده، بودجه مناسبی به آن اختصاص پیدا کند.
احمدی گفت: در بودجه سال 95 میزان اعتبار ارزی پیشنهاد شده از سوی دولت برای توسعه تجهیزات آزمایشگاهی 400 میلیون دلار پیش بینی شده است.
وی افزود: میزان اعتبار ریالی پیش بینی شده برای توسعه تجهیزات مورد نیاز دانشگاه های دولتی نیز در سال 95 یکهزار میلیارد تومان است.
احمدی در ارتباط با تخلفات پژوهشی نیز گفت: آئین نامه ای برای مقابله با تخلفات پژوهشی به دانشگاه ها ابلاغ شده و معاونان پژوهشی مسئول مستقیم پیگیری این موضوع از طریق آئین نامه انضباطی، کمیته های انضباطی و هیات های انتظامی هستند.

http://www.irna.ir/bushehr/fa/News/81978886/


١٣:٣١ - شنبه ٨ اسفند ١٣٩٤    /    شماره : ٥٢٩    /    تعداد نمایش : ٢٠٠٧







کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت به دانشگاه خلیج فارس تعلق دارد.
آخرین بروز رسانی دی ماه 1397