نهمین ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه خلیج فارس برگزار شد
نهمین ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه خلیج فارس روز دوشنبه 23 دی در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.
دکتر عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس در ابتدای این مراسم گفت: برگزاری برنامه ضیافت اندیشه یک فرصت برای ایجاد فضای گفتگو و هم فکری در دانشگاه است و اینگونه برنامه ها باعث ایجاد فهم مشترک از موضوعات و مشارکت بیشتر در بین افراد خواهد شد.
حجت الاسلام دکتر سید حسن اسلامی اردکانی استاد حوزه و دانشگاه در این نشست با اشاره به مطالبی در خصوص اخلاق و زیست حرفه ای، گفت: اخلاق و زیست حرفه ای مبتنی بر خودآگاهی است. بنیاد کار عالمانه زندگی بر اساس تامل و توجه به خود استوار است.
وی افزود: علم دارای سه مرحله غرور، تواضع و حیرت و شگفتی است و عالمان واقعی کسانی هستند که در شگفتی جهان علم به سر می برند.
دکتر اسلامی ادامه داد: ما همه مربی هستیم و کار ما در دانشگاه ها علاوه بر آموزش، تربیت نیروی انسانی است. مبحثی که ما معمولا در مراکز آموزشی کمتر به آن توجه می کنیم بحث تربیت است، و این عدم توجه ما، بر نیروی انسانی و جامعه تاثیر خواهد گذاشت.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به استوار بودن رفتار آکادمیک بر سه موضوع گفتگو مباحثه، تعامل و تفکر و اشاعه، گسترش و توسعه، گفت: بنیاد علم برگردش و شفافیت استوار است و دانشمندان و عالمان دینی باید بر این موضوع تاکید داشته باشند.
وی در پایان سخنان خود غلبه منافع فردی بر منافع ملی، فاصله میان ظاهر و باطن، غلبه هیجانات و تلقین بر استدلال، مطلق گرایی و تعصب، تقدیرگرایی، بی اعتمادی، ترس نهادینه و بی قاعدگی و غیر قابل پیش بینی بودن رفتار را از جمله 8 عادت و خلقیات نامناسب و مشکل ساز ایرانیان معرفی نمود.

