دوشنبه ٠١ ارديبهشت ١٤٠٤

صفحه اصلی > نمایش اخبار 
اخبار > کارگاه آموزشی بیوفلاک در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.


  چاپ        ارسال به دوست

کارگاه آموزشی بیوفلاک در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.

 به همت پژوهشکده خلیج فارس  کارگاه آموزشی بیوفلاک در تاریخ هفتم آذر ماه 1397 با حضور پروفسور ارجمند استاد دانشگاه دولتی استانبول در سالن اجتماعات فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.

 این کارگاه یک روزه با حضور اعضای هیات علمی، دانشجویان رشته شیلات و پرورش آبزیان این دانشگاه،  پرورش دهندگان میگو و  کارشناسان بانک کشاورزی حضور داشتند. هدف از برگزاری این دوره   آشنایی متخصصین و شرکت کنندگان با سیستم بیوفلاک در حوزه آبزیان است. در این کارگاه یک روزه شرکت کنندگان با فواید استفاده از بیوفلاک که می تواند تحولات مهمی در زمینه پرورش آبزیان ایجاد کند آشنا شدند.
    "بدون شک گسترش تولیدات آبزی پروری، به دلیل فشارهای محیط زیستی ناشی از تاثیر آلوده کننده پساب این صنعت بر منابع آبی و وابستگی شدید به روغن و آرد ماهی در تغذیه آبزیان، محدود خواهد شد. امروزه چنین به نظر می رسد که استفاده از تکنولوژی بیوفلاک در این صنعت هر دو مشکل را به صورت یکجا حل می کند. هم مواد مغذی را از پیکره های آبی جدا می نماید و هم از آن در جهت تولید زی توده باکتریایی(پروتیین میکروبی) استفاده می کند که به طور مستقیم و به عنوان غذای اضافی مورد تغذیه آبزیان پرورشی قرار خواهد گرفت و از این طریق ضریب تبدیل غذا را و متعاقب آن هزینه تولید را کاهش می دهد و درک و فهم پایه ای از فلاکه شدن توده ای بسیار ضروری است و می تواند در بهینه سازی تجربیات موثر باشد. در نتیجه با استفاده از این روشاز میزان غذای مصرفی تا % 50 کاسته می شود، بدون آن که روی شاخص های رشد و بقای ماهی تاثیر منفی داشته باشد .علاوه براین مقاومت ماهیان پرورش داده شده در این سیستم دربرابر عوامل بیماریزا به طور چشمگیری افزایشمی یابد و میزان مصرف آب در طول دوره پرورش % 99 کاهش می یابد".(سیویلکا)


١١:٢٦ - دوشنبه ١٢ آذر ١٣٩٧    /    شماره : ٢١٢٥    /    تعداد نمایش : ١١٨١







ساختار و مراکز دانشگاه

خدمات الکترونیک

لینک های مفید

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت به دانشگاه خلیج فارس تعلق دارد.
آخرین بروز رسانی دی ماه 1397